Alarm uden abonnement – til livsnyderen

Frygter for husstanden

Min familie og jeg har bestilt en rejse til Tyrkiet her til sommer, som vi glæder os ufattelig meget til, da min kone og jeg virkelig godt kunne bruge en omgang ren afslapning. Derudover, så er børnene ligeså henrykte over, at vi skal af sted, specielt grundet det, at vi skal bo et sted med adskillige poolområder. Grunden til, at min kone og jeg akkurat har valgt at tage til Tyrkiet er bl.a. på grund af, at man i Tyrkiet kan få mere for mindre, hvilket er godt, når man er en familie af sted på 5 personer, da det nemlig godt kan løbe op i mange penge. Derudover, så skønt min kone og jeg elsker at komme ud og opleve fremmede kulturer og deres skatte, så kan vi godt mærke, at vi på dette tidspunkt har et større behov for en ferie, hvor vi ikke bestiller andet end at dase en hel uge. Nu når vi skal af sted her inden længe, så er jeg begyndt at blive lidt nervøs for hus imens vi er væk, da vi bor en smule afsides og ikke rigtigt har nogle naboer, der er tæt på. Dette gør vores hus til en oplagt mulighed at røve, når vi er væk, hvilket simpelthen ville være det værst tænkelige at komme hjem til.
private alarm

Frygter ikke for husstanden med alarm uden abonnement

Jeg har derfor prøvet at finde på en løsning, der kunne få min frygt til at fordampe, så vi kan tage af sted uden at skulle bruge størstedelen af tiden på at bekymre sig. En dag faldt jeg tilfældigvis over en alarm uden abonnement(læs mere her: http://miraca.dk) , der lød rigtig fornuftig, da der med den ikke ville være nogen månedlige udgifter, samt blot det, at den ville sikre vores husstand imens vi ville være på ferie. Jeg investerede derfor i sådan en og så nu frem til at kunne slappe af for alvor.

Skriv et svar