Alt du skal vide om algerens

Alger kan ødelægge både fliser og tag, og er derfor vigtige at fjerne og forebygge. Ønsker du mere viden om algerens? Læs med herunder, hvor du får alt den viden, du skal bruge, om algerens og algeområder.

Forebyggelse med algerens

Det kan være svært at forebygge alger, men algerens kan ofte gøre jobbet. Algerens renser ikke blot allerede eksisterende alger væk, men fjerner også små alger, der kan tages i opløbet, så du ikke skal bekymre dig om nye alger med det samme. Algerens er ofte en af de letteste metoder at fjerne og forebygge alger på alle overflader – herunder både på fliser og på taget.

Alger på fliser

Alger finder ofte vej til terrasser og andre fliseområder omkring din bolig. Her finder du oftest alger i form af svampe og flisepest. Fjerner du algerne i opløbet, er de intet problem, men på længere sigt kan de skabe store problemer. Du kan blandt andet opleve, at dine fliser bliver glatte i vådt vejr, hvilket kan gøre både alger og fliser farlige at gå på.

Alger på taget

Et af de steder, hvor man ofte ser alger, er på taget, hvor regnvandet falder. Du finder især alger på mindre stejle tage, hvor mos og andet har nemt ved at lægge sig. Har du alger på taget, skal du fjerne dem med algerens omgående, da alger kan forhindre vand i at komme væk – dette kan på længere sigt føre til vandskader.

Miljørigtig algerens

Miljørigtig algerens er vigtigt, da Danmark stiller høje krav til, hvor vidt produkter er godkendte eller ej. Benytter du dig derfor af algerens, som ikke er miljøgodkendt, kan du forvente en større bøde. Sørg altid for at benytte miljøvenlig algerens, når du skal fjerne alger fra tag og fliser.

Nu er du klar til at forsøge dig med algerens!