Cykelskure eller cykeloverdækning er med til at skabe gode
parkeringsforhold til cyklisten. Med en overdækket cykelparkering er der
mulighed for at parkere cyklen i ly og læ for vind og vejr

Motion er vigtigt. Både for den fysiske og mentale sundhed. Hvis du derfor ejer en virksomhed, hvor du har medarbejdere ansat, bør du altid gøre en indsats for, at dine medarbejdere har mulighed for at motionere jævnligt. Derfor kan et cykelskur være en god investering.

Når du installerer et cykelskur på din virksomheds grund, gør du det langt mere attraktivt for dine medarbejdere at cykle på arbejde. Med andre ord gør du det altså nemmere for dine medarbejde at få mere motion i deres hverdag. Læs mere om de forskellige muligheder for at parkere cyklen i ly og læ for vind og vejr.

Derfor skal du opføre et cykelskur

Cykelskure er med til at skabe gode parkeringsforhold for alle, der ankommer på cykel. Med en overdækket cykelparkering er der mulighed for at parkere cyklen læ for det våde vejr. Derfor er en cykeloverdækning en god idé på alle arbejdspladser.

Vælge blandt flere forskellige slags skure

Når du gerne vil installere en cykeloverdækning, har du mulighed for at vælge blandt flere varianter. På den måde kan du tilpasse skuret til de ønsker og behov, som du måtte have. Blandt andet vælger mange at installere cykelstativer indvendigt. Du kan også vælge at have affaldscontainere, rygeskure og meget mere derinde. Der er ganske enkelt mulighed for at designe den helt optimale cykeloverdækning til netop din virksomhed.

Mulighed for forskellige slags tage

Du har også mulighed for at vælge blandt flere forskellige slags tage. Blandt andet kan du vælge det mere traditionelle ståltrapez tag. Men du kan også få grønne sedumtag på dit skur. Fordelen ved et sedumtag er, at det er mere miljøvenligt. Derudover giver det også skuret et flot og unikt udtryk. Som en ekstra bonus kan sedumtaget også op til halvdelen af al regnvandet. Det betyder, at din kloak vil blive mindre belastet, når du vælger et sedumtag.