Det er altid en fornøjelse at tage toget fra Århus til hovedstaden.

Fornøjelse

Det er selvfølgelig ikke alle der syntes om  det, men dem der gør elsker det ganske enkelt, og jeg er heldigvis  en af de typer. Jeg tror der er meget forskel på de folk der får noget  ud af sådan en tur, og på de folk der ikke mener at det er andet end  tidsspil.weight gainer6 Personligt har jeg den filosofi at man kun har det sjov man  selv laver, og opsøger man ikke de sjove og anderledes mennesker, så  møder man dem heller ikke, og det er derfor jeg aldrig holder mig tilbage  hvis jeg finder en sjov eller spændende person i toget. Forleden mødte  jeg en meget stor type, og det var tydeligt at han gik ret meget op  i styrketræning, og jeg spurgte ham derfor ganske afslappet, hvordan  han var blevet så stor.

Først kiggede han mærkeligt på mig, men  da han fandt ud af at jeg ikke mente noget negativt, begyndte vi langsomt  at få en meget god og spændende samtale op at køre, og det gør jo  nu engang turen lidt kortere, når man har en spændende person at snakke  med. Ikke desto mindre begyndte jeg at snakke med denne store mand,  og han forklarede mig at han brugte et middel der hedder weight gainer.  Weight gainer, var ikke et produkt jeg havde hørt om før, og det fangede  derfor min interesse ret hurtigt, og jeg fandt hurtigt ud af hvor klog  den her person rent faktisk var. Vi snakkede ret lang tid omkring weight  gainer, og mere min nye ven snakkede jo mere klog følte jeg sådan  se togså at jeg blev Jeg nød altså virkeligt at snakke med den her  store mand, og alt hvad han fortalte mig omkring weight gainer ja faktisk bare alt hvad han fortalte mig  og træning generelt, følte jeg at jeg lærte virkelig meget om.

Skriv et svar