En dårlig tagmaler

Da vi fik malet vores tag første gang

For cirka tre os siden, så gik det op for min mand og jeg, at vores tag var gået hen og begyndt at se absolut skrækkeligt ud, hvilket ingen af os var særlig tilfreds med. Vi blev derfor enige om, at vi med glæde ville investere i en rensning af selve taget og efterfølgende en omgang maling af det ligeledes, så det kunne komme til at se ordentligt ud på ny. Vi gik derfor på nettet, hvor søgte efter et firma, der kunne yde os den service, som vi stod og manglede. Vi fandt hurtigt frem til en, der lød til at være god og da prisen ikke var helt billig, så tænkte vi, at det kun kunne blive godt gennem netop dette firma. Da taget var blevet ordnet, så det helt igennem fantastisk ud til en start, hvilket min mand og jeg glædede os meget over.

tagrenovering Dog gik der ikke lang tid før at vores tag pludselig fik en besynderlig farve. Det var nærmest gået hen og blevet misfarvet, hvilket vi var en anelse bekymret over. Vi hev derfor fat i stigen, så vi kunne komme op på klods hold og se, hvad pokker der dog foregik med vores tag. Da vi kom op på taget og fik at se, hvad der egentlig foregik, blev vi straks chokeret. Taget skaldede fuldstændig af og så bestemt ikke særlig godt ud længere. Vi ringede derfor straks til firmaet, men af en eller anden grund, så eksisterede nummeret derfor ikke længere, så vi gav op på dem.

 

En god tagmaler til anden omgang

Rygtet om, at vi var blevet snydt spredte sig som en steppebrand, hvilket vi til en start ikke var videre begejstret over, dog resulterede dette dog i, at vores kære nabo kom over til os og sagde, at han kendte en tagmaler (læs mere her: http://www.haslevtagrens.dk/tagmaling-tagmaler), der med glæde ville ordne vores tag for os til halvpris, da han virkelig havde ondt af os over det, der var forekommet os. Vi blev henrykt over dette og takkede både nabo og tagmaler for deres høflighed, da dette betød meget for os.

Skriv et svar