Er Scotte pillefyr en produktkategori

Engang, der troede jeg at et Scotte pillefyr det var et enkelt produkt – altså et enkelt fyr som jeg kunne bestemme mig for at købe, hvorefter jeg ville kunne gå ind i en butik og bare slynge ud i luften: Hej, jeg skal have et Scotte pillefyr. Men jeg er blevet klogere, ja jeg er faktisk sidenhen blevet meget, meget klogere. Og det er jeg netop fordi jeg prøvede ovenstående. Jeg fortalte i en butik, at jeg gerne ville have et Scotte pillefyr. Hvilket, svarede de så, og da jeg troede at folk ikke have hørt, hvad jeg sagde, så gentog jeg det med meget tydelige ord. Jeg vil meget gerne bede om et Scotte pillefyr. Ja, nikkede ekspedienten ivrigt. Det kan jeg forstå. Men hvilket? Og først nu forstod jeg, at det måske var mig, den var galt med.

Så et Scotte pillefyr er altså ikke et enkelt produkt

scotte pillefyr 2Ja lige netop nu i det omtalte sekund, der fik jeg en opfattelse af, at jeg var den, der ikke forstod sammenhængen. Det er bare fordi, prøvede jeg forsigtigt. Jeg har jo været inde på internettet og se på et Scotte pillefyr, og jeg har fundet ud af at det kunne være et godt køb for en som mig, ja, altså at købe sådan er. Jeg gik lidt i stå, og var tydeligt utilpas ved situationen. Den rare sælger begyndte at forstå situationen og besluttede sig for at begynde at hjælpe mig, så godt han kunne. Jamen et Scotte pillefyr, det kan være mange ting, begyndte han. Det er ikke bare et enkelt produkt. Du skal også ind og vælge hvilket Scotte pillefyr, der så kan være noget for dig, lige præcis. Og så forstod jeg bedre, hvad det lige var det hele gik ud på.

Skriv et svar