Få hjælp til algerens som privat eller virksomhed

Langt de fleste hus- og virksomhedsejere kender til alger og har set den negative effekt, det giver på boligens eller virksomhedens udendørs områder. Alger kommer oftest snigende i løbet af foråret og står i fuldt flor henover sommeren.

Derfor er det vigtigt, at man sørger for algerens på det rigtige tidspunkt af året – nemlig om foråret, inden algerne får rigtig fat i de udendørs områder. Det kræver særlig viden, en speciel kemikalieblanding og udstyr som f.eks. en højtryksrenser at udføre algerens, derfor kan man med fordel få hjælp af en professionel behandler.

Algerens kan udføres på alle overflader

Alger kommer som regel udendørs og sætter sig på facader, tage, fliser, skilte, terrasser og andre overflader, der ofte bruges i dagligdagen, eller som er med til at skabe rammerne for det udendørs æstetiske udseende.

Derfor er det rigtig irriterende, når algerne får rigtig fat og bliver slimede og glatte at gå på eller røre ved. Med algerens kan du nemt og hurtigt komme af med problemet. Se her, hvordan du kommer i kontakt med en, der kan klare problemet hurtigt og nemt for dig.

Algerens kan udføres på alle udendørs overflader ved at bruge en særlig kemikalieblanding, der ikke kun slår algerne ihjel, men også skaber nogle overflademiljøer, hvor andre alger ikke vil sætte sig. Kemikalierne er ikke skadelige for andre organismer, mennesker eller dyr.

Få et abonnement på algerens, og slip for besværet

Som hus- eller virksomhedsejer kan man nemt og hurtigt springe over hvor gærdet er lavest – ved at bestille et abonnement på algerens, kan du læne dig tilbage og tænke på nogle af de andre daglige gøremål.

En professionel algerenser vil tage billeder af de områder, der skal igennem en algerens behandling, således at der ingen tvivl er omkring abonnementets aftale, derefter vil der udføres en behandling én gang årligt.

Skriv et svar