Forbrugslån på nettet

Forbrugslån er blevet populære meget på grund af nettet. Nem reklamering, og et nemt lån at tage, hvis man alligevel bare sidder bag computeren. Man behøves ikke engang at tage ned til udbyderen. Udbyderen kan måske ikke engang have et rent fysisk kontor. Hvis man som menneske er lidt sky eller genert overfor andre, er internettet en kæmpe fordel i forhold til forbrugslån fremfor andre lån (da man oftest skal ned på udbyderes plads/kontor). Derfor er det også nemt for udbyderen, at reklamere for sin service/produkt, da alt foregår virtuelt og man egentlig ikke behøver andet end en PC, www.lån-straks.com.

Eksempel på et forbrugslånforbrugslån8

Santander bank udbyder et forbrugslån. Dette lån har en minimum rente på 4.94%. Skal du fx låne minimumsbeløbet på 50.000 kr. og du vil betale dem tilbage i løbet af ét år. Så kommer du af med 3.160kr ekstra. Hvis du derimod vil betale tilbage over fx 6 år, så bliver ekstraudgifterne for lånet noget højere 11.272kr. for det samme lån bare på 5 år længere tid. Hvis du tager max antal år inde på deres hjemmeside, så bliver ekstra omkostninger 21.568 kr. for samme lån. Så hvis du tager et lån, er det ifølge de fleste logik, at betale tilbage hurtigst muligt – for ikke at miste for mange penge.

Betaling gennem betalingsservice

Mange udbydere tilbyder også at betaling skal foregå automatisk. Med betalingsservice. Dette gør at forbrugslånet bliver betalt tilbage hver måned ganske automatisk. Dog tager udbyderen af forbrugslånet lidt ekstra i form af afgifter på betalingsservicen, som i sidste ende også kan rende op i store summe penge. Det er der stor kritik af, da der bliver oplyst meget lidt omkring dette. Mange råder folk til, at selv stå for betalingen (du kunne evt. betale gennem udbyderes hjemmeside, eller betale dit girokort gennem netbank).

Skriv et svar