Hvilke skjorter er på mode for tiden

skjorter 2Her for nyligt købte jeg et par skjorter fra Sumisura, og jeg må indrømme at jeg er blevet særdeles glad for mit valg. Inden da havde jeg læste en mindre stilguide om valg af skjorter på internettet, og det gjorde altså at mit valg blev meget lettere. Pludselig kunne jeg se hvorfor Sumisura var en så eftertragtet webshop af skjorter. Da de jo ifølge denne stilguide overholdte alle de trends og huskeregler, som man bør bruge nå man vælger skjorte. I forhold til at jeg netop har fået de fedeste skjorter hjem, som alle mine veninder har rost til skyerne, så føler jeg på en måde at det er min pligt som mand, at dele ud af den information og viden som jeg på de seneste ugers research har opnået om skjorte mode, og derfor vil du altså kunne læse lidt om skjortetrend herunder. I dette indlæg vil jeg altså komme nærmere ind på om hvilket skjortemærke du bør vælge, om det skal være Sand, Ralph Lauren, Eton, Fred Perry eller Tiger of Sweden, kommer jeg altså nærmere ind på herunder.
En vigtig huskeregel er at du aldrig går galt i byen hvis du blot vælger en fin, klassisk og ensfarvet skjorte fra et mærke som Hugo Boss eller Ralph Lauren, dog bør du spørger dig selv om det ikke er på tide at skille sig lidt ud, og sende et signal om at du er klar til at feste. Det valgte jeg simpelthen at gøre, og det blev jeg altså som sagt tidligere i denne tekst, rost til skyerne for. Mit valg faldt simpelthen for en lilla sej og super udstrålende skjorte fra Hugo Boss. Normalt plejer jeg bare at tage en hvid skjorte på, men denne gang tog jeg altså chancen og påtog mig nogle flere farver, og jeg må indrømme at det føltes godt. Et af de råd jeg fik da jeg skulle til at vælge en skjorte, det var at hovedregel for skjortevalg altid er følgende: Hvis du bare føler dig godt tilpas i din skjorte, så vil dine omgivelser også opfatte dette, og din påklædning vil automatisk være en succes.

Skriv et svar