Hvordan vælger jeg de bedste hovedtelefoner

Hvordan vælger jeg de bedste hovedtelefoner

Hvordan vælger jeg de bedste hovedtelefoner

Glem de billige lav kvalitets hovedtelefoner eller earbuds du fik med da du købte din MP3 afspiller eller for den sags skyld din telefon, hvis du vil have kvalitets lyd i dine øre.   

De hørebøffer fabrikanterne giver dig med er meget sjældent noget værd, du skal til lommerne og finde ekstra penge frem, for at købe et sæt selv..

Men når du så har lavet en extra investering, og har anskaffet dig dig det rigtige sæt høretelefoner kan du nyde musikken på et helt andet niveau.

Hvis du for eksempel køber et sæt Audio-Technica ATH-M50x, du kan få dem for under 1300 kroner så har verdensklasse lyd i dine øre. Men de er nok lige det største hvis du skal have dem med på farten hverdag, selv om de kan foldes sammen så de ikke fylder særlig meget og kommer med en smart lille transporttaske.

Hvis du er typen der vil have super lyd på farten, på den “fede” måde, og prisen ikke er det helt store problem, hvis bare pris og kvalitet hænger sammen. Så er de nye Parrot ZIK 3.0  fra design ikonet Philippe Starck nok noget for dig.

Her får du en virkelig high-end trådløs hovedtelefoner. De kommer med indbygget mikrofon og er lavet med nyeste støjdæmpende teknologi.

Af egenskaber kan også i flæng nævnes, Innovativ touch-kontrol funktion, Føler i headsættet der automatisk starter og stopper musikken, specialiseret lyd med den patenterede “Parrot Concert Hall Effect”, Parrot håndfri opkald og selvfølgelig Bluetooth trådløs forbindelse.

Det er hovedtelefoner i verdensklasse du kan få dem til den helt rigtige pris her…  

Skriv et svar