Jeg blev fest ryger, og røg e cigaret med e juice i hverdagen

Rygning hver dag

e juiceJeg er vant til at ryge hver dag, men jeg er også ved at være træt af at skulle købe cigaretter hele tiden. Jeg synes, at det lugter, det er dyrt og det er besværligt. Der er mange steder hvor man ikke må ryge, og der er nogen af mine rigtig gode venner der ikke kan tåle røg fra cigaretter. Derfor har jeg valgt at stoppe med at ryge cigaretter på hverdage, og kun gøre det, når jeg er til fest eller andre former for store arrangementer.

Bruger nu e juice til hverdag

For at jeg stadig får den samme mængde nikotin, valgte jeg at bruge en e cigaret med e juice i til hverdag. Det gjorde også min hverdag meget nemmere. Jeg fylder min e cigaret op hver morgen, inden jeg tager på arbejde, og så kan jeg bruge den indtil jeg kommer hjem, hvor jeg igen der, skruer hovedet og brænderen af cigaretten, og fylder væske på. Det er også bedre for de børn jeg arbejder med, at jeg ikke hele tiden lugter af røg.

 

Siden jeg begyndte på e juice

Siden at jeg begyndte på e juice, har jeg haft mere overskud til børnene i den børnehave hvor jeg arbejder, fordi at jeg ikke hele tiden skulle finde tid at ryge en cigaret. Nu kan jeg bare tage min e cigaret, og gå udenfor og lige tage et par sug. Jeg har også sparet en masse penge, og har derfor købt mig en ny cykel, som jeg bruger hver dag når jeg skal på arbejde.

Du kan læse meget mere om e juice og e cigaretter her hos Din e Cigaret: http://din-ecigaret.dk/Oversigt

Kræftens bekæmpelse har også et stort afsnit om e cigaretter, og de er ikke specielt glade for rygealternativet. Faktisk tror jeg de syntes at e cigaretter er farligere end normale cigaretter, men det kan du læse meget mere om selv her: https://www.cancer.dk/forebyg/rens-luften/spoergsmaal-og-svar/e-cigaretter/

Skriv et svar