Koffeinpiller og træning

Et lille boost

Jeg har gennem min tid som fitnessinstruktør benyttet mig af mange forskellige former for kosttilskud, for først og fremmest at få en større indsigt og viden omkring dem, så de er lettere at anbefale til mine kunder, og ligeså for også blot at finde frem til, hvad som passede mig selv bedst, da ikke alle kosttilskud kan bruges til alle, ergo er det nogle til enhver smag. En af de tilskud som jeg har haft rigtig stor glæde af er koffeinpiller. Koffeinpiller virker super godt for mit vedkommende, da mine arbejdstider er lange og krævende, da jeg har mange forskellige ærinder, hvor jeg skal bruge min krop til dem alle.

koffeinpillerJeg kan godt lide at træne med mine kunder i stedet for blot at beskue dem træne. Grunden til at pillerne virker super godt er pga. at de giver mig et lille energiboost, hvilket er en nødvendighed, når jeg konstant holder mig i gang. Derudover så hvis man som et individ der træner gerne vil medføre en hvis øgede intensitet til træningen og samtidig en øget fedtforbrænding, så kan pillerne helt sikkert gøre en stor forskel. Ligeså hvis man ønsker at tabe sig, øge sin muskelmasse og ikke mindst bare opnå det, at blive bedre, så er de også rigtig smarte.

 

Mine kunder

Mine positive oplevelser af koffeinpillerne gør bl.a. også, at jeg anbefaler dem i stor stil til de kunder, der træner i heftigt i større omfang. De kunder, som har lyttet til mine råd har efterfølgende givet mig en masse positiv response for mine råd, da de har oplevet en stor og positiv virkning på deres egen krop og træning, fuldstændig ligesom jeg selv. Koffeinpiller er derfor et produkt man helt sikkert bør have i tankerne, hvis man træner ofte.

Skriv et svar