Min datter starter med at ryge

Min datters flotte rygestop med betalt e væske af mor

 

Da min datter begyndte at ryge, var jeg meget skuffet over hendes valg. Hun havde ikke ligefrem været ærlig over for mig, og jeg fandt da også ud af det på en yderst behagelig måde. Jeg var ansat på skolens fritidsklub, og jeg snakkede derfor meget med de børn der gik i den. En af ungerne fortalte mig en dag, at han havde set min datter stå og ryge ude på parkeringspladsen. Dette blev jeg meget forbavset over, og jeg konfronterede hende derfor med det samme da jeg kom hjem fra arbejde. Hun benægtede det hele, og jeg lod det derfor ligge.electronic cigaret Da hun var gået i seng, fandt jeg cigaretter i hendes jakkelomme, og jeg vidste derfor, at hun havde løjet. Næste morgen lagde jeg cigaretterne på bordet mens hun spiste morgenmad, og jeg spurgte hende igen, om der var noget hun ville fortælle mig. Her brød hun sammen og tilstod. Jeg bad hende lade være med at ryge, men det var allerede for sent. Hun røg sammen med alle de ældre fyre, og der var intet jeg kunne stille op.

 

Min datter stopper med at ryge

Da hun blev ældre, fortrød hun inderligt at hun var startet, for hun var begyndt at tage på, og i sådan en tid ville man gerne se godt ud. Jeg fortalte hende, at det var hendes egen skyld, men at jeg gerne ville hjælpe hende. Vi satte os derfor ned på nettet og fandt sammen frem til en løsning. Vi faldt over en e cigaret på nettet, og vi købte den derfor straks til hende sammen med noget e væske. Denne e væske (Læs mere her: http://din-ecigaret.dk/e-juice )var det vigtigste i købet, da det var den, der skulle hjælpe hende med rygestoppet. Jeg lovede hende at betale al væsken, hvis hun ville love mig at stoppe. Således indgik vi en aftale, og i dag er min datter fuldstændig røgfri. Jeg er en meget stolt mor.

 

Skriv et svar