Nyt værksted København

Der er lige kommet et helt nyt værksted København, og jeg glæder mig virkeligt til at besøge det. Jeg har selv et værksted København, og derfor ved jeg heller ikke helt, hvordan jeg skal have det med det nye værksted København. Jeg mener dog generelt at konkurrence er godt.værksted Jeg har desuden alt for meget at lave, så jeg har i lang tid ment, at vi godt kunne bruge et ekstra værksted København i området. Det er heldigvis kommet, og jeg glæder mig sådan set bare til at stjæle et par gode ideer. Nye værksted København har nemlig altid gode ideer. Det gør typisk at jeg ikke behøver at arbejde helt så meget. Derfor kan jeg altså heller ikke helt vente med at komme i gang med at gå på udflugt ved dem. Det er jo ret fedt, og jeg håber sådan set bare, at jeg snart kan slappe helt af med mit eget værksted København. Det ville være det optimale, og er lige nu målet.

Målet med værksted København

Det er altså ret vildt at tænke på, at jo flere værksteder der kommer op, jo gladere bliver jeg også selv. Jeg har altså længe haft alt for meget at lave, i mit eget værksted København, og derfor er det også på tide, at der stille og roligt er nogle der er ved at tage over. Det er ret fedt, og jeg er sådan set bare glad for, at det i dag er blevet muligt for mig at gøre dette. Der er jo slet ingen tvivl om, at det er en god ide for mig, at blive ved med at holde mit gamle værksted København åbent. Det giver jo trods alt, en hvis ro til mig, som virkeligt sørger for, at jeg har plads og tid til at slappe helt vildt meget af. Det er så dejligt, at drive sit eget værksted København.

Skriv et svar