Sådan får du en gratis vurdering af dit guld

Rigtigt mange danskere har en større eller mindre guldbeholdning liggende derhjemme i smykkeskrinet. Denne beholdning kommer enten fra arvestykker, køb rundt omkring eller andet. Guld er naturligvis et rigtigt flot metal og derfor er det da også noget, som der er rigtigt meget prestige i at eje. Samtidigt er det jo bare flot at se på, hvilket højst sandsynligt er grunden til, at interesseren for det er så stort for tiden. Hvis du alligevel skulle have lyst til at få en rigtig god pris for dit guld, så kan du udføre et salg af guld til Seroguld.dk. Hos Seroguld tilbydes nemlig en rigtig god pris for dit guld eller sølv, som du helt selv bestemmer om du synes er retfærdig nok til, at du gerne vil gå med til at sælge.

Guldpriser 6Inden da sker en meget grundig og professionel analyse af materialet. Dette inkluderer at kvaliteten af guldet samt andre relevante faktorer tjekkes. Herefter tilbydes en pris, som altid vil kunne hamle op med resten af landets priser – hvis ikke, så har de prisgaranti, hvilket vil sige at de matcher enhver anden forhandlers pris.

Det vil altså sige, at du udover transport kan få en vurdering af det guld du har liggende derhjemme helt gratis. Samtidigt får du muligheden for at tage imod et rigtigt godt tilbud for guldet og kan derefter helt selv bestemme, om det er en god pris eller ej. Er du ikke tilfreds, får du tilsendt guldet igen og du kan derefter gøre med det, hvad du lyster, uden at være bundet til nogen form for skjult aftale eller lignende.

Dermed har du altså en rigtig fin mulighed for lige at få skufferne checket igennem på anden vis, end at gå ned i den lokale guldsmed og få det analyseret og vurderet.

Skriv et svar