Sådan kan du også være i København på

For en uge siden var jeg et smut nede og handle på Vesterbro.

Der var mange der kørte forbi mig på el-løbehjul og vejene var fulde af el-cykler. Til at starte med blev jeg noget stram i betrækket, der mest af alt havde lyst til at sætte de unge på disse nye motoriserede køretøjer lidt på plads. Hvordan kunne de have råd til at købe de her nye el løbehjul, og var de egentlig nemme at køre på.

Jeg noterede mig hurtigt at de fleste el-løbehjul hed Circ, Lime, Win eller Voi. Inspireret af de unge mennesker tænkte jeg, at hvis de kunne så kunne jeg i hvert fald også! Jeg installerede hurtig en app på min telefon og opdagede til min overraskelse at jeg kunne bruge en rabatkode. Online kunne jeg ved at søge finde en rabatter til Tier, som var den app jeg havde installeret på min mobil.

Det tog ikke lang tid så kørte jeg rundt i København på et motoriseret løbehjul uden at betale en eneste krone, da kampagnekoden fungerede præcist som den skulle. Hvis du vil finde den samme kode som mig så kan du se en oversigt over bonusser og rabatter, der var der også en del andre sjove kampagnekoder man kunne bruge. Det var faktisk en pænt stor oplevelse!

Sådan får du dine børn med

Hvorfor børn ikke skulle være med på de her motoriserede rugbrødskøretøjer er mig en gåde! Noget af det fine ved at have sin familie er at gøre tingene sammen! Dog så skal barnet være pakket ind og jeg skal sørge for at han holder varmen i sin bomuldsforede heldragt og godt tucket ind med varme halstørklæder. Om børnene så skal teste et af de her segboards eller et motoriserede løbehjul det må være op til barnet selv. Men det er da utroligt man ikke kan leje airboards på samme vis som med el løbehjul. Til gengæld kan du her finde en segboardguide med billige boards, som burde være helt fine til lidt hyggekørsel i baggården! Men hov du kan jo også gøre det på den helt old school way og lave en sæbekassevogn sammene med dine børn. Her skal du bare bruge en bund fra en barnevogn med alle hjulene stadig monteret, nogle træplader eller lignende til at bedække sæbekassevognen, søm, skruer og andet til at fæstne og samle vognen med, nå ja og naturligvis noget at styre med. Sidst vi lavede vores egen sæbekassebil anvendte vi for det ikke skal være løgn en gammel stang fra squatrack, som netop kunne fungere perfekt som en form for rat til sæbekassevognen.

Så her er der masser af inspiration uanset om du skal vælge segboard, el løbehjul eller sæbekassebiler!

Skriv et svar