Sælg dit guld det rigtige sted og få den højeste pris

Hvis du har en kæmpe bunke guld eller et rigtigt lækkert armbånd i 24 karat liggende derhjemme i skuffen eller smykkeskrinet, så er det måske lige nu du skal slå til. Der findes nemlig en rigtig fin side, hvor du kan få solgt dit guld til landets absolut bedste pris. Siden har prisgaranti, hvilket vil sige at dit salg af guld vil være til en pris, som ingen andre kan give. Skulle du alligevel finde et sted, hvor du tilbyder mere, vil denne side gå ind og byde minimum det samme, med et stort smil på læben. Guldpriser 6Du er dermed sikret den absolut bedste pris, for det stykke ædelmetal du har liggende derhjemme, lige meget om det er guld eller sølv og om det er i 8, 14, 18, 21 eller 24 karat. I forhold til guld generelt er det værd at sige, at man i øjeblikket kan få over 200 kroner for et enkelt gram guld. Dette skyldes, at efterspørgslen for guld generelt er ekstremt høj. Denne pris kræver dog, at guldet er i god stand og 24 karat.

Skulle du nu være fanget i forhold til at lave et lille salg af guld, således at du kan få lavet metal til kolde kontanter. Så er du meget velkommen til at sende dit guld ind til os. Processen foregår meget professionelt og simpelt, ved at den er delt ind i 3 faser.

  1. Du sender guldet/sølvet ind til os.
  2. Vi giver dig en pris, som vi er villige til at tilbyde for dit guld.
  3. Du giver din tilbagemelding. Hvis du er tilfreds med prisen, overfører vi med det samme pengene til din konto. Er du derimod utilfreds, sender vi det hele tilbage igen, således at du kan sælge det andetsteds eller gemme det til senere.

Skriv et svar