Sanger og job hos Ejendomsmægler Amager

En forkælet pige

Jeg er enebarn. Jeg er en meget forkælet pige, der gerne får lidt mere ud over det sædvanlige. Mine forældre elsker mig meget, men de har meget travlt, og ofte får jeg kærlighed eller omsorg i form af slik eller dyre gaver. Mine forældre er næsten aldrig hjemme, og jeg har min egen barnepige, der passer mig døgnet rundt. Jeg kender hende næsten bedre, end jeg kender mine egne forældre. Hun er også mægtig sød, så det gør ikke noget, men nogle gange kunne jeg godt tænke mig at være sammen med mine forældre i stedet for med hende.

 

Min mor

ejendomsmægler Amager7Min mor er en meget klog og imødekommende kvinde. Hun er også rigtig smuk. Til dagligt er hun ejendomsmægler for et firma, der hedder Ejendomsmægler Amager, hvor hun sælger meget dyre huse og villaer til meget rige og snobbede mennesker, men mor kan af en eller anden grund snakke deres sprog, og ofte bliver de rigtig gode venner. Når mor ikke arbejder, træner hun i fitnesscenter eller får plejet sin krop. Mor er tit hos frisøren eller hos massøren, eller hvad hun nu lige føler for. Når mor endelig kommer hjem, er hun alt for træt til at høre om min dag, og ofte går hun direkte i seng.

 

Min far

Min far er en meget dygtig mand. Han er en meget kendt sanger, og turnerer gerne verden rundt flere gange om året. Han ringer rigtig ofte til mig, og jeg er glad for at høre hans stemme, men for det meste har han ikke rigtig tid til at snakke, og ender med at smække røret på. Mor og far bor sammen, men de elsker ikke hinanden mere. De bor kun sammen for min skyld. Mor kunne ikke holde fars vilde liv ud, og far var træt af mors forbrug.

Skriv et svar