Seriøse spillere på web markedet

Websitesupport er et meget ambitiøst firma i markedet blandt firmaer der tilbyder WordPress support og Prestashop support. Udover at yde website support kan de også lave helt nye løsninger der passer 100 % til kundens behov og ønsker.

Nogle af grundende til firmaets succes og næsten Gazelleagtige vækst, er at de er meget kompetente og dygtige til det de laver, folkene bag har meget lang erfaring inden for branchen og så at de yder en næsten perfekt service.

Hos websitesupport.dk er kundeservice, hvis ikke en religion, så er det det mantra der bærer firmaet frem, som en hellig energi. Faktisk stoppede Søren, som stifteren hedder, sit forhenværende arbejde, fordi han ikke kunne leve med at han ikke kunne give kunderne den service som de havde brug for, og også havde betalt for.

Søren´s gamle chef tænkte kun på profit, og det var ikke en filosofi Søren ville bygge sit liv på. For Søren er det vigtigt at han kan se sig selv i øjnene og vide at han har ydet sine kunder den mest optimale service og afhjulpet deres problemer.

Søren stiftede derfor websitesupport.dk, for at kunne opbygge et firma hvor kundeservice er i højsædet. Det har lykkes over al forventning, det kan man se på de mange positive anmeldelser man kan finde rundt omkring på nettet.

Skriv et svar