Sjove bordkort til min studenterfest

BordkortMin studentertid

Da jeg blev student, havde jeg besluttet mig for at holde en fest for både min mors og fars side af familien. Min mor og far har været skilt længe, og jeg så derfor dette som en mulighed for at samle dem alle sammen. Jeg gik derfor i gang med at planlægge det hele. Jeg startede med at lave invitationerne. De blev utrolig flotte og elegante, og jeg sendte dem derfor straks af sted. Herefter skulle jeg i gang med at planlægge menuen. Menuen skulle være en buffet, og min pap mor ville gerne hjælpe mig med at ordne det hele. Da det så var fastlagt, kunne jeg begynde på alle de sjove ting. Her så jeg mit snit til at lave nogle sjove bordkort. Jeg fik inspiration til dem på nettet, og vi hyggede os meget med det. Mine bordkort var nogle ganske almindelige bordkort med navn på forsiden. Det var bagpå det sjove skete. Her havde jeg nemlig skrevet navne på tre andre gæster, som vedkommende skulle snakke med i løbet af festen. Det kom der rigtig meget sjov ud af. Desuden var bordkortene rigtig flotte.

 

Læs mere her

 

Familiens støtte

Da dagen kom hvor jeg blev student, var jeg rigtig glad. Jeg fik selvfølgelig topkarakter i min hue, og jeg blev lykkeønsket af alle jeg kender. Nu kunne jeg forlade skolen og drage videre på mit livs eventyr, men først skulle jeg holde fest for min familie. Det havde jeg også glædet mig meget til. Da familien kom, havde jeg iført mig en hvid blondekjole, da det var tradition i familien. Jeg havde desuden sat mit hår rigtig pænt op, og om aftenen havde jeg inviteret alle mine venner til en havefest. Det skulle blive den bedste fest i verden, og jeg glædede mig rigtig meget. Jeg fik en masse gode gaver, og udover det, nød jeg min families støtte.

Skriv et svar