Slip kreativiteten løs

Det er virkelig godt for dig at være kreativ. Du træner din hjerne og dine hænder. Du bliver bedre til at få nye idéer, og du træner din krops evner. Maler du fx et maleri på et staffeli, træner du dit syn, fordi du skal kigge på motivet og lærredet. Også dine hænder får øvelse i at foretage små, præcise bevægelser.

At male er en god kreativ aktivitet. Har du et staffeli, kan du tage dit malerudstyr med dig overalt og male alle slags motiver. Mal dit hus, din bedste ven og stranden.

Mal naturen

Tag gerne dit staffeli og dit andet udstyr med dig ud i naturen. Så kan du gå en tur og lede efter det helt rigtige motiv. Det vil give dig lidt motion og frisk luft. Når du så placerer dig og slår staffeliet op et sted, så træner du din kreativitet.

At male naturen i naturen er rigtig godt for dig. Du får lidt motion og masser af frisk luft. Du får også trænet din kreative side og din finmotorik.

Mangler du en hobby, så kan du prøve at kaste dig ud i maleri. Du skal ikke lade dig skræmme, hvis du ikke har de store kunstneriske evner. Man kan male på mange forskellige måder. Du behøver ikke at male naturen, præcis som den ser ud. Den kan bare bruge den som inspiration til nogle helt anderledes malerier.

Beskyt din stol

Kaster du dig ud i at male naturen, skal du bruge noget udstyr. Et staffeli, lærreder og maling, pensler og eventuelt andet værktøj er uundværligt. Du kan heller ikke klare dig uden noget at sidde på.

Sørg for at finde en stol, du kan sidde behageligt på og find eventuelt et sædeovertræk, der kan beskytte den imod vind og vejr og maling.