Sølvpriser hjalp os

Et hektisk liv

For nogle år tilbage kom min mand og jeg ud i en skrækkelig situation, der vendte op og ned på vores liv. Vi gik fra at være forholdsvis velhavende til at have problemer med at skaffe mad på bordet, hvilket bestemt ikke var optimalt for os, da vi havde et barn vi dårligt kunne tage vare på. Vi skammede os over vores situation, men der var ikke andet at gøre end at fortsætte, kæmpe videre og håbe på det bedste. Jeg havde mistet mit job for et års tid tiden, hvilket kun gjorde hele vores situation langt værre end den i forvejen var. Siden da, havde jeg forsøgt mig med at finde et arbejde, men lige meget, hvad jeg søgte, så var der ingen, som var interesseret i at give mig et job. Min mand tværtimod bestilte ikke andet end at arbejde. Han havde to jobs, hvor han på det ene skulle møde klokken otte og arbejde ind til klokken fire. Når han havde fri kunne han kun lige nå hjem og få mad, så skulle han af sted på ny og arbejde det meste af natten. Dette gjorde, at han aldrig havde tid til vores datter desværre.
Guldpriser

Blev nødt til at sælge dem

En dag havde jeg fået nok af det hele og var gået hen og blevet ligeglad med alt, hvilket gjorde, at jeg besluttede mig for at sælge mine højtelskede sølvhalskæder, som min afdøde mor havde foræret mig på henholdsvis min dåb, konfirmation og mit bryllup. Da jeg vidste, at de var i finsølv, så var jeg klar over, at deres sølvpriser var det højeste inden for sølv. Jeg gik derfor ned og solgte dem uden at fortælle om det til nogen. At sige det højt, skønt det var sandheden, gjorde alt for ondt. Så længe jeg var stille omkring det føltes det ikke rigtigt.

Skriv et svar