Solcelleenergi spreder sig mere og mere i verden.

Og det er virkelig en god ting. Det er dejligt at vide at vi mennesker stadig bekymrer os om miljøet og ikke kun tænker på at tjene en masse penge på andres forbrug af elektricitet. For det er virkelig et stort skridt frem for miljøet hvis vi alle sammen begynder at bruge solcelleenergi istedet for fks oliefyr.

Samtidig med det tjener man gradvist de penge man har brugt på sine solcelleplader hjem igen efter noget tid, da pladerne har en garanti på 25 år, og i de 25 år bruger man absolut ingen penge på energien. Solcelleanlæg er bogstavelig talt den billigste  og sundeste løsning i det lange løb, og jeg glæder mig virkelig meget til at det bliver noget som vi alle sammen kan gøre stor brug af. SolcellerOg solcelleenergi udvikler sig mere og mere som tiden går, hvis man ikke er så vild med de sorte plader er det endda muligt at købe pladerne i forskellige farver nu, så man kan få et pladeanlæg der passer præcist til hvordan man føler at ens hus skal se ud.
Jeg synes også det er sejt at man kan spare mellem 3 til 5 TONS co2 hvis man skifter til solcelleenergi.
det er rigtig meget, og hvis vi alle sammen skiftede til det ville det jo gøre en kæmpe forskel for vores miljøs velvære. Og er det ikke det der er det vigtigste? Der er jo ikke nogen grund til at tjene masser af penge og bruge masser af strøm hvis vi ikke efterlader en verden der er nogenlunde intakt  til vores børnebørn, og deres børn efter dem. Jeg kan ærligt sige at jeg tror solceller er fremtiden. Og jeg håber inderligt at resten af verden har det på samme måde.

Skriv et svar