Stor tak til ecigaret

Giftemål i min vennekreds

I min vennekreds er vi begyndt at blive så gamle, at folk allerede bliver gift. Jeg er den eneste i min vennekreds der ikke har en kæreste for tiden, og jeg er derfor ude af farezonen for at blive gift som den næste. Jeg tror ikke på ægteskaber, og jeg er heller ikke rigtigt interesseret i at slå mig ned. Dette kan have noget at gøre med min selvtillid. Førhen plejede jeg faktisk at søge kærligheden, men nu gider jeg ikke rigtig spilde tid på det mere. Jeg er indforstået med, at der muligvis også er en fremtidig mand for mig, men jeg gider ikke opsøge den hele tiden. Jeg vil hellere leve livet.

ecigaretTyve kilo mere

For bare fem år siden vejede jeg tyve kilo mere, end hvad jeg gør nu. På det tidspunkt røg jeg over tyve smøger om dagen, og jeg dyrkede ingen motion på grund af mit konditionstal. En dag blev jeg træt af min levestil, og jeg stoppede derfor min rygning. Det var dog rigtig svært, for jeg var mest afhængig af vanen. Til sidst måtte jeg opgive, og jeg begyndte derfor at ryge igen. En af mine venner ringede en dag til mig, og fortalte om en ecigaret der kunne hjælpe mig med den dumme vane. Jeg bestilte straks en over nettet! Du kan kontakte Din eCigaret som jeg købte dem hos her.

Tyve kilo mindre

Da jeg prøvede at stoppe med at ryge, brugte jeg ecigaretten, hver gang jeg havde lysten. Når det begyndte at krible og krable i mine fingre, hev jeg den frem. Til sidst var jeg ikke afhængig af nikotinen, og langsomt begyndte jeg at mindske vanen med at have noget mellem fingrene. I dag er jeg 100% røgfri, og jeg har fået en masse selvtillid ved mit vægttab. Jeg dyrker motion fire gange om ugen, jeg er på toppen af min karriere og jeg nyder mit liv!

TV2 har i øvrigt bragt denne spændende undersøgelse hvor de viser at e cigaretter er 95% sundere end normale cigaretter, heldigvis er jeg i dag på 100% sundere end cigaretter.

Skriv et svar