Stort pillefyr

Jeg var forleden på besøg hos en ven, som man vist roligt kan sige er blevet snydt af en forhandler. Det sjove var, at min ven slet ikke kunne se at han var blevet snydt. Det var sådan, at min ven, havde købt et pillefyr, som var alt for stort til hans hus, http://q-pro.dk/pillefyr-stoker.htm. Det gav slet ikke mening, at min ven, skulle have et så stort pillefyr. Det var altså latterligt, og den eneste grund til at hans butik havde solgt ham dette pillefyr, var fordi at min ven havde været en knold, og at butikken tjente flere penge, på at sælge ham det store pillefyr i stedet for det lille.

pillefyr Det var altså den klassiske historie om hvordan folk gang på gang bliver snydt og brugt af mersalg. Der var slet ingen tvivl om, at dette endnu var et tilfælde af mersalg, og det syntes jeg var ret sjovt. Det var sådan, at vi var en del venner, hjemme for at besøge min ven, som altså havde købt et kæmpe pillefyr, og det er vidst ingen hemmelighed, at vi alle sammen syntes at det her var ret sjovt.  Vi var alle sammen flade af grin, og vi havde det virkeligt sjovt med at drille vores ven, simpelthen fordi at han havde købt et for stort pillefyr.

For stort pillefyr

Det blev dog kun ved i et lille stykke tid, for inden længe, så blev det nok for min ven med alt det her drilleri, og han satte en stopper for det. Han blev meget sur, men ikke på os, men på ham som havde solgt ham dette pillefyr. Han følte sig til grin, og det kunne vi andre sådan set godt forstå. Vi tog derfor ud til ham der havde solgt ham dette pillefyr, for lige at fortælle ham et par ting eller to.

Skriv et svar