Tab dig med den rigtige kostplan

Mange kostplaner lover du tabe dig men hvilken er den bedste? Med en rigtig kostplan behøver du ikke at sulte dig selv for at tabe dig. Du behøver ikke at tælle kalorier eller holde regnskab med hvad du spiser og minutiøst veje al din mad.

Der er nogle få enkle grundprincipper, du skal følge. Vigtigst er du ved hvad der feder, og det skal du selvfølgelig minimere i din kostplan, kun minimere og spise på de rigtige tidspunkter ikke helt undgå. De fleste kost planer falder på gulvet fordi de indeholder for mange forbud.

Som eksempel herpå kan vi tage chokolade, hvis du får at vide at du aldrig mere må spise chokolade, det får dig til at tænke på chokolade og du vil over tid få mere og mere lyst til chokolade, indtil du falder i, og køber en kæmpe Mars bar, men hvis du må spise chokolade hver dag, ikke meget og kun på bestemte tidspunkter, vil den uudholdelig lyst til chokolade ikke komme.

Vægttab kan fås ved at følge en god kostplan

Vægttab kan fås ved at følge en god kostplan

Så hvad feder ?, det gør kulhydrater, og kulhydrater finder du i blandt andet, ris, sukker, kartofler, brød og pasta. Der er også kulhydrater i frugt, mere end 2 stykker frugt om dagen feder.

Så kan du tænke “er alt det jeg har lært om madpyramiden forkert, den siger at det er det jeg skal spise mest af”. Ja madpyramiden er meget forkert, og for at komme med en rettelse til, så feder fedt ikke og det er meningsløst at tælle kalorier.

For ikke at komme ind på de kemiske processer der foregår i din krop når du spiser, og for at forklarer hvorfor kulhydrater feder og fedt ikke gør, på en nem måde.

Enkelt sagt, fedt bliver optaget i og hurtigt udskilt gennem  nyrerne, hvor kulhydrater bliver omdannet til sukker der sætter sig som fedt hvis det ikke bliver forbrændt ved fysisk aktivitet.

En anden ting der gør at kulhydrater forhindre dig i at tabe dig er, at du først skal forbrænde de kulhydrater der er i kroppen før du kan forbrænde fedt.

Få dig en personlig træner eller coach så vil han lave den helt rigtige kostplan til dig. Så få en personlig træner pris, og kom igang med at tabe dig på den nemme måde.

Skriv et svar