Vi mødtes første gang under Lyoness Open

Min interesse for golf

Lyoness-OpenJeg var taget af sted til Lyoness Open, da golf altid har haft min store interesse. Mange af mine kollegaer og venner er også stort optaget af spillet, og det er sådan, at min egentlige interesse er opstået. Vi tager ofte af sted sammen til turneringer for at se på golfsporten, og vi nyder hinandens selskab og den hyggelige atmosfære omkring de smukke golfbaner. Ved denne turnering havde jeg aldrig i mit liv drømt om, at jeg skulle møde min fremtidige mand. Jeg havde heller aldrig drømt om, at jeg en dag skulle gifte mig med en af disse professionelle spillere. Jeg mødte ham dog en af dagene på en restaurant tæt ved golfbanen, og her faldt vi meget let i snak. Han grinte meget af mine vittigheder, og jeg grinte også af hans. Han virkede som en meget rolig mand, men han har sikkert været meget nervøs inden turneringen. Jeg vidste, at han var interesseret i mig, da han inviterede mig ud dagen før sin store kamp.

 

Min fremtidige mand

Efter vores date inviterede jeg ham med op på mit hotelværelse til en god flaske rødvin, men han afviste desværre mit tilbud. Da han forklarede, at han måtte forberede sig mentalt til den store kamp, kunne jeg sagtens forstå ham. Han lovede dog, at han ville kontakte mig, når turneringen var overstået. Under turneringen lagde jeg mærke til golfsporten på en helt anden måde, og jeg fornemmede det pres, der egentlig lå på ham. Nu kunne jeg sagtens forstå, at han havde takket nej til mit tilbud. Da turneringen var overstået, havde han vundet det hele, og kort tid efter ringede han til mig. Senere hen begyndte vi at date endnu mere, og i dag er vi både gift og har fået to dejlige sønner.

Skriv et svar