Vi søgte bare på iphone reparation Viborg

Syv telefoner der går i stykker ind i mellem

Hjemme hos os bor vi syv mennesker. Vi har alle sammen en iphone, og vi er alle glade for dem. Vi har dem altid på os, og de indeholder mange vigtige ting. Vi har dog været en smule uheldige med dem alle sammen. Min yngste lillebror fik sin stjålet i skolen, men man fandt heldigvis gerningsmanden hurtigt. Det var vi meget glade for. Resten af os har glemt dem diverse steder eller tabt dem. Min skærm gik blandt andet i stykker, da jeg skulle have min telefon ud af lommen. Den sad derfor fast med sit gummi cover i mine bukser, og telefonen gled ud af min hånd og ramte jorden.iphone  1 Det kunne den ikke tåle. Skærmen var smadret, og jeg kunne slet ikke læse mine beskeder. Jeg skulle derfor have den repareret. En time senere smadrede min ældste lillebror også sin skærm, og vi kunne derfor sende vores telefoner til reparation samtidigt. Jeg søgte hurtigt på Iphone reparation Viborg på internettet, og her fandt jeg et billigt firma, der sagtens kunne ordne vores telefoner med rabat, da vi jo havde to at sende af sted. Vores forældre ville gerne betale for det.

 

Læs mere her

 

Et rigtig flot stykke arbejde og god rabat

En uge efter fik vi vores telefoner tilbage, og man kunne slet ikke se, at skærmene havde været ødelagte. De havde gjort et rigtig pænt stykke arbejde, og det var vi meget glade for. Da jeg viste det til mine veninder, troede de ikke deres egne øjne, og sidenhen har de også fået repareret deres telefoner der. Det er også bare så nemt. Min mor og far bruger også det firma, når de smadrer deres skærme, og firmaet kender os efterhånden ret godt. Det er meget sjovt, og derfor får vi også meget tit gode rabatter.

Skriv et svar