Viden om alkoholbehandling

Hvis du ligger inde med lidt erfaring om alkoholbehandling, så vil jeg meget gerne have den delt. Jeg går nemlig og overvejer alkoholbehandling, og jo før jeg får muligheden for at komme i alkoholbehandling, jo før vil jeg nok også slå til. Det er nemlig begyndt at gå op for mig, at jeg er ved at have et problem, og som altid, så vokser et problem sig altid større og større når man først er blevet opmærksom på det. alkoholbehandling3Det er du virkeligt nødt til at forstå, jo jeg mener helt klart også, at det på et eller andet tidspunkt er nødt til at gå op for dig, hvad du rent faktisk kan opnå med en alkoholbehandling. Det er mange ting, og det bedste ved en alkoholbehandling, er jo nok at man får et bedre liv efterfølgende. Jeg har flere venner der har været igennem et program, og de siger alle sammen at en alkoholbehandling er noget af det hårdeste du har prøvet, men når du har overstået det, så fortryder man det ikke, og mange gange, så er man også klar på at se på ens liv på en helt ny måde. Det er virkeligt fedt, og jeg vil altså derfor også håbe, at du meget snart har indse, at en alkoholbehandling også er en god ide for langt de fleste. Altså er det også en god ide for mig med det.

Godt med alkoholbehandling

Jeg kan derfor heller ikke vente med at komme i gang med min egen alkoholbehandling, og jo før jeg er kommet i gang jo bedre vil det også være for os alle sammen. Det vil jeg virkeligt mene, at du er klar over, og så skal du også være god for at indse, at jeg ikke har brug for alkoholbehandling. Det er nemlig sådan, at jeg nok har brug for en anden behandling en lige end alkoholbehandling, men eftersom at alkoholbehandling er langt mere anerkendt socialt, så vil jeg også lade som om, at jeg rent faktisk går til alkoholbehandling, selvom at det altså er noget helt andet jeg har brug for.

Skriv et svar