Vores fælles interesse med Lyoness Cup

Min mands interesse – og min

Min mand startede med at interessere sig for golf. På daværende tidspunkt var jeg hjemmegående husmor, og jeg havde derfor ikke tid til at spille ligeså meget golf som min mand. Da vores børn flyttede hjemmefra, havde jeg brug for en hobby, og jeg deltog derfor i min mands hobby. Først vandt over mig hele tiden, men efterhånden måtte han indse, at jeg var blevet meget bedre end ham. Jeg tror, det tog meget hårdt på ham. Han skulle jo være den bedste til sport, men det var han ikke nu.

 

Vores sommerfeie

Lyoness-OpenDa vi skulle på sommerferie, besluttede jeg mig for, at invitere ham til Lyoness Cup, da jeg vidste, at det ville glæde ham rigtig meget. Under turneringen var der en konkurrence, og den var jeg så heldig at vinde. Præmien var en golf lektion sammen med en af de bedste golfspillere. Jeg kunne se, hvordan det pirrede min mand, og jeg fik derfor arrangeret, at han også kunne deltage i undervisningen. Sådan fik vi en rigtig god dag. Siden den gang har han ikke været sur over min hobby.

Skriv et svar