WordPress support når det gælder

At have en god wordpress support er vigtigere end man lige går og tror, specielt hvis uheldet er ude og dit website bliver hacket.

En wordpress hjemmeside er gratis, da det er et open source system, og det er så nemt at gå til at stort set alle kan lave en hjemmeside med systemet.

Men at have en rigtig god wordpress support løsning er meget vigtigt hvis man bruger sit website professionelt eller hvis man har en blog som man bruger meget tid på.

WordPress er meget populært og meget udbredt, det er også godt nok, det gør at der er mange der laver moduler og funktioner som alle kan bruge. Men der er et men og endda et stort men, WordPress er meget populært blandt de almindelige brugere, men er også blevet meget populært blandt hackere, man ser oftere og oftere at wordpress løsninger bliver hacket.

Når først et site er blevet hacket skal der for det meste professionel hjælp til at få løst de problemer dette medføre. Man ser for det meste at der bliver lagt malware på den server hvor wordpress hjemmesiden lå.

Hvis man har en god wordpress support løsning med et seriøst firma behøver man mange gange kun at kontakte support firmaet for at få sin hjemmeside eller blog online igen, renset for malware og anden ond sindet kode.

Skriv et svar